Profielen voor 16 mm kanaalplaten Atlas overkapping

6 Items

per pagina

Profielen voor de Atlas 16mm kanaalplaten

De 16mm kanaalplaten van Atlas worden gemonteerd d.m.v. aluminium profielen. Onderstaand kunt u een overzicht zien van een Atlas overkapping en de bijhorende onderdelen. 

Atlas overkapping 16 mm kanaalplaten

Onderdelen lijst Atlas overkapping

Zijprofiel onderdeel A

Het zijprofiel gebruikt voor voor het afdichten van de kanaalplaten aan de linker- en rechterzijde, u heeft er hier twee van nodig. Benodigde koker, rubbers en RVS schroeven zitten bij dit profiel.

Tussenprofiel onderdeel B

Het tussenprofiel komt tussen elke kanaalplaat in, u gebruikt deze om de kanaalplaten te verbinden. Van dit profiel heeft u er tussen elke twee kanaalplaten 1 nodig. Benodigde rubbers en RVS schroeven zitten erbij.

Condensprofiel onderdeel C

Het condensprofiel gebruikt u voor afdichten van de kanaalplaat aan de kopse kant. Van dit profiel gebruikt u er voor elke kanaalplaat 2.

Muurprofiel onderdeel D

Het muurprofiel gebruikt u voor bevestiging aan een muurzijde. U heeft er hier in totaal 1 van nodig voor uw Atlas overkapping. Wilt u de overkapping niet aan een muur bevestigen dan kunt u onderdeel C, het condensprofiel, gebruiken voor afdichten van de kanaalplaten. U heeft dan twee condensprofielen nodig per kanaalplaat. Voor afdichten tussen profiel en kanaalplaat zit er voorgemonteerd een wit rubber aan het muurprofiel vast. 

Afsluitplaatje onderdeel E

Het afsluitplaatje gebruikt u voor het afdichten van het tussen- en zijprofiel. Voor elke tussen- of zijprofiel die u nodig heeft gebruikt u ook een afsluitplaatje. Hier zitten ook weer RVS schroeven bij voor bevestiging.

Tape voor 16 mm kanaalplaten

Koopt u losse kanaalplaten of gaat u de kanaalplaten zelf op maat zagen dan dient u dit tape te gebruiken om de kanaalplaten af te plakken. Wij leveren een rol gesloten tape 38 mm van 50 meter en een rol ventilerende tape 38mm van 33 meter. De gesloten tape gebruikt u aan de onderzijde en de ventilerende tape aan de bovenzijde. 

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de profielen of montage? Stel deze dan via [email protected] en u ontvangt snel een antwoord! 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Extra lage bezorgkosten € 30,-

 

 

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

[email protected]

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV