Golfplaten kopen? een dure of goedkope golfplaat

Golfplaten kopen, welke kwaliteit gebruik ik op dak?

Voor iedereen die op een overkapping, tuinhuisje of voliere een dak wilt leggen met golfplaten hebben wij slagvaste hagelbestendige en of polycarbonaat golfplaten. Er zijn ook goedkope pvc of polyester golfplaten die voor een simpel afdak prima geschikt zijn.

Het verschil tussen pvc, polyester en polycarbonaat golfplaten

Onze goedkoopste golfplaat is van pvc, de duurdere golfplaten zijn bijvoorbeeld de golfplaten polyester van Atlas of polyester golfplaat op rol. De golfplaat op rol kunnen wij op elke gewenste breedte maat afsnijden. Afhankelijk van de maat is de goedkoopste golfplaat de pvc. De pvc is een heldere plaat met een blauwe gloed, deze golfplaat is 86% lichtdoorlatend. De polyester golfplaat is troebel qua zicht en heeft een gelige kleur, deze golfplaat is 75% lichtdoorlatend.

Wanneer koopt u een goedkope golfplaat?

Wanneer moet u kiezen voor een goedkope golfplaat tegenover de sterke polycarbonaat golfplaat? Wanneer u een tijdelijke overkapping maakt of u gaat een simpele overkapping maken zoals bijvoorbeeld voor een kas of tuinhuisje, dan is een goedkope golfplaat misschien een goede keuze. Voor een carport adviseren wij altijd de polycarbonaat platen, deze zijn slagvast, sterk en duurzaam.

Bent u benieuwd wat voor uw maat de beste golfplaat is? Golfplaatje.nl helpt u graag verder! U kunt onze live chat gebruiken op de webshop of een e-mail sturen naar [email protected]

Gerelateerde producten

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Extra lage bezorgkosten € 30,-

 

 

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

[email protected]

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV