Golfplaten Atlas

Golfplaten van Atlas Acomfa zijn er in polycarbonaat en polyester, Atlas Acomfa heeft van polyester type F 177/5 en polycarbonaat H 76/18 lengte maat tot 612 cm beschikbaar. De golfplaten van polyester zijn gemiddeld 0,8 mm dik tot maximaal 1 mm dik. De polycarbonaat platen zijn 1 mm dik. Op de polyester en polycarbonaat golfplaten zit 10 jaar garantie.

7 Items

per pagina

Golfplaten online kopen?

Golfplaten voor een overkapping, afdak, schuur of serre van pvc, polyester of polycarbonaat. Hieronder een overzicht van onze goedkoopste golfplaten die er op dit moment op de markt zijn. Er zijn verschillende maten en soorten verkrijgbaar met weer verschillende golfprofielen, dit is de breedte en hoogte van een golfje.

Golfplaten PVC

De PVC golfplaten zijn er in drie soorten golf profielen, waarvan ook een damwand profiel. Profiel F is 177/51 mm, profiel H is 76/18 mm en damwandprofiel N is 70/16 mm. De PVC golfplaat is transparant met blauwe gloed en 86% lichtdoorlatend. Klik hier voor het complete PVC golfplaten assortiment!

Golfplaten polyester

Polyester golfplaten zijn er ook weer in 3 soorten golfprofielen, maar we hebben ook een polyester golfplaat op rol. Profiel F is 177/51 mm, profiel H is 76/18 mm, profiel A is 130/30 en de golfplaat op rol is er ook in profiel H. De polyester golfplaat is een beetje wit/geel qua kleur en versterkt door glasvezel, 75% lichtdoorlatend. De polyester golfplaat op rol is op maat te krijgen wat betreft lengte maat, de waterafloop is er in standaard lengtes. Klik hier voor het complete polyester golfplaten assortiment!

Golfplaten polycarbonaat

De polycarbonaat golfplaat is er alleen in profiel F, deze is 177/51 mm. We hebben de polycarbonaat plaat in enkelwandig en in driewandig (6mm dik), allemaal slagvast.  Deze golfplaat is transparant helder en 88% lichtdoorlatend, tevens is dit de sterkste golfplaat in ons assortiment. Klik hier voor het complete polycarbonaat golfplaten assortiment!

Golfplaten hagelbestendig polyester

De polyester golfplaat is al voorbij gekomen maar dit is een ander soort. Deze polyester golfplaat heeft golfprofiel F 177/51 mm, maar is hagelbestendig slagvast net als de polycarbonaat golfplaat. Deze golfplaat 90% lichtdoorlatend en geel van kleur. Klik hier voor het complete hagelbestendig polyester golfplaten assortiment.

Golfplaten Bevestigingsmateriaal

Voor elke golfplaat hebben wij uiteraard bevestiging materiaal, houtdraadbouten en afstandhouders. Voor type F en H hebben wij ook een schuimprofiel om een schuur bijvoorbeeld af te dekken tegen insecten. Van de materialen raad de fabriek aan er 7 tot 10 per vierkante meter te gebruiken. Voor type H kunt u de houtdraadbout 6x60 mm nemen, voor type F is dit de 7x110 cm met bijhorende H of F afstandhouders. Voor type A en N gebruikt u dezelfde bevestiging materialen als type H en maar type N heeft wel eigen afstandhouders. Het schuimprofiel om af te dekken is er voor type H en type F. Klik hier voor alle bevestiging materialen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten Nederland & Belgie

Bezorgkosten zijn € 30,-

Wij bezorgen Atlas platen niet in Belgie

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@golfplaatje.nl

Copyright © 2019 Heuveling Dakgroep BV